Ikitalvi RPG

Fantasiaroolipeli

Liittyminen

Olet siis liittymässä Ikitalveen? Hienoa! Täytähän siis alla oleva lomake huolellisesti, ja kirjoita lomakkeessa antamasi salasana johonkin talteen, sillä nämä tiedot tulevat olemaan tietosi foorumilla. Nimimerkkiin ei kannata laittaa omaa nimeä, ellei halua tulla netissä tunnistetuksi irl nimellään, itse en moista nimittäin ainakaan kokisi niin hauskaksi. 

Sinun on täytettävä kaikki kentät jotka on merkitty * merkillä. 

Sähköpostiin on merkittävä sinun oma, toimiva sähköpostiosoitteesi, sillä muuten et saa lähetettyä lomaketta. 

Roolinäytteeksi kirjoitetaan lyhyenpuoleinen roolintapainen Ikitalven ohjeiden mukaan. Tuleva hahmosi, tai vain yksinkertaisesti sattumanvarainen randomhahmo kohtaa Tahkarin juurella (Rautavuorten korkein huippu) suuren lohikäärme Glamrokhin, ja yrittää päästä ovelalla konstilla lohikäärmeen ohitse, ja takaisin kotiinsa jonnekin päin mannerta. 


Tarkista lomakkeesi ennenkuin lähetät sen, nimittäin jos virheitä on liikaa, ei hakemustasi hyväksytä. Sikäli kun se kuitenkin hyväksytään, saat varmistussähöpostin jossa on myös linkki foorumille (joka itseasiassa löytyy myös tmän sivun navigaatiosta), jonne voit nyt kirjautua käyttäjätunnuksella jonk kirjoitit lomakkeeseen, sekä salasanalla jonka siihen annoit. 


TERVETULOA

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.